Direktor, ki ne zna nehati razmišljati o razvoju (in Hajduku)

Damir je ena tistih oseb, ki se sredi noči zbuja z novimi idejami, podnevi pa jih poskuša uresničevati. Kot osebi mu veliko pomeni, da se zaposleni v podjetju dobro počutijo, da si medsebojno zaupajo in da ga vedno obkroža pozitivna klima. V prostem času se uri kot fotr svoji hčerki Mii, kot mož ženi Tamari in kot sluga francoski buldoginji Chilli. Rad se druži s kolegi ob pivu, nestrpno pričakuje vsako naslednjo tekmo Hajduka ali pa po dalmatinsko le dvigne noge na kavč in poskuša doseči zen stanje (a.k.a. “Fjaka”).   

Več glav več ve

Vedno se trudi, da pri svojih odločitvah upošteva tudi mnenje sodelavcev. Smatra, da je prevelik ego lahko največji sovražnik vodij in podjetij.

Ne ugibaj, dokaži!

Ne mara preveč ugibanja, filozofiranja in teorije. Splet je krasen ravno iz razloga, ker večino hipotez lahko testiraš in dokažeš.

Kvaliteta + kvantiteta

Damir je mnenja, da se kvaliteta in kvantiteta ne rabita medsebojno izključevati. Zato ga veselijo tako dobri prodajni rezultati, kot tudi vsaka pohvala stranke.

Dobra ekipa je ključ do uspeha

V samo treh letih je iz deklice za vse postal direktor 30-im zaposlenim. Čeprav gre za stresno vlogo, jo z veseljem opravlja in mu pri tem zagotovo ni dolgčas.

Other team members