Če bi podeljevali naziv “deklica za vse” bi v našem podjetju ta naziv verjetno dobila Ines. 

Ines se je projektu priključila povsem na začetku in skozi leta preizkusila delo v več različnih oddelkih. Začela je kot pomoč na podpori uporabnikom, nato pa se je počasi začela usmerjati na administracijo, finance in naposled odpremo ter skladišče. Od nje je odvisno koliko paketov bo spakiranih in kako hitro bodo posledično kupci prejeli svoje pakete. S selitvijo v nove prostore je februarja 2021 postala tudi vodja poslovalnice/pakirnice na Viču v Ljubljani. 

Samoiniciativnost par excellence

Ines je tip človeka, ki vstane še sredi noči, da uspe v 24 ur spraviti vse svoje dnevne projekte. Poznamo jo kot sodelavko, ki ne mara zabijati časa po nepotrebnem in to pričakuje tudi od svojih sodelavcev. Je parna lokomotiva, ki se nikoli ne ustavi in s tem vleče naprej tudi vse ostale sodelavce.

Stroga a pravična

Z Ines ni heca, kar najbolje vedo njeni najmlajši zaposleni oz. študenti. A čeprav bi kdaj radi malce več zabušavali, po drugi strani cenijo njeno korektnost in neposrednost, saj je do vseh pravična.

Zadovoljstvo strank na prvem mestu

Malce izlizana fraza, da so stranke vedno na prvem mestu, zagotovo drži tudi v tem primeru. Ines se dnevno trudi, da kupci kar se da hitro prejmejo svoje pakete, po drugi strani pa vodi tudi službo reklamacij, kjer se trudi ugoditi vsem strankam. A pozor - če zazna, da nekdo želi izkoristiti to dobroto, se mu ne piše nič dobrega.

Other team members