Loco Santa Balls - božični okraski napolnjeni z ginom

Šest čarobnih rdečih božičnih okraskov v prelepi božični embalaži in z okusno vsebino – napolnjeni so s slovenskim ginom Mister Gin, ki je v letu 2019 prejel zlato medaljo za kakovost!

Darilo, ki ga obožujejo ljubitelji gina, humorja in božiča, saj ima ta fantastična ideja za darilo dva načina uporabe – kroglice za okrasitev drevesa in pijačo za pomiritev živcev. Kaj boste storili najprej?

PRIVLAČNA DARILNA EMBALAŽA

Embalaža Loco Santa Balls je kompaktna škatla z imitacijo lesa, ki preprečuje kakršnokoli prezgodnje polivanje pijače. Božičkova jajca bodo ostala polna, dokler boste sami tako želeli.

NAŠ IZBOR ZA BOŽIČNO DARILO LETA 2021

Med vsemi izdelki, ki jih v podjetju prodajamo, se samo za enega vsi strinjamo, da si zasluži naziv najboljšega darila v letu 2021 – in to so prav Loco Santa Balls! Težko je opisati navdušenje vseh sodelavcev, ko so prvič zagledali Božičkova jajca!

SE NE RAZBIJEJO IN NE POLIVAJO

Poseben poudarek (poleg iskanja primernega imena – kar je očitno), smo posvetili temu, da izdelek ne pušča in se ne razbije ob malo gršem pogledu. Zato boste lahko Loco Santa Balls breskrbno podarili komurkoli na božični zabavi – tudi če domov ne bo mogel hoditi naravnost, se mu jajca ne bodo razbila. Vsaj ne naša.

loco-santa-balls