CelluHit - Gel proti celulitu

OGLAŠEVANO V VSEH NAJVEČJIH SLOVENSKIH MEDIJIH

V vseh največjih slovenskih medijih, kot so 24ur, Slovenske novice, Žurnal, Siol in ostali, so izdelek CelluHit oglaševali kot najbolj učinkovit izdelek proti celulitu!

77% UPORABNIKOM ZMANJŠA CELULIT V PRVIH 28 DNEH

Anti-celulitni učinek je kar 77% uporabnikov opazilo že po 28. dneh uporabe. Celluhit vpliva na zmanjšanje celulita na stegnih, bokih in zadnjici.

100% NARAVNE SESTAVINE, IZDELANO V SLOVENIJI

CelluHit gel vsebuje posebno kombinacijo aktivnih sestavin, ki so bile preizkušene za uporabo v boju proti celulitu. Sestavlja jo popolna kombinacija naravnih sestavin.

CelluHit - Gel proti celulitu​

CelluHit je revolucionaren anti-celulitni gel z brutalnim učinkom za odpravo celulita!

Brutalna učinkovitost CelluHit gela, ki povzroča globok vročinski učinek za odpravo celulita, se je pokazala ob redni uporabi naših strank, starih od 25 do 65 let! Povprečno zmanjšanje obsega bokov je bilo kar 6,70% že po 28 dneh uporabe gela Celluhit! Učinek glajenja pa je vidno izboljšal čvrstost kože in zmanjšal videz pomarančne kože, kar je potrdilo kar 77% naših uporabnic!

ANTICELULITNI UČINEK ŽE PO 28. DNEH

Statistično pomemben anticelulitni učinek že po 28 dneh uporabe. 77% naših strank je po 28 dneh uporabe pokazalo zmanjšanje statistično pomembnega celulitisa.

EVROPSKI IZDELEK, KI TEMELJI NA NARAVNIH SESTAVINAH

Izdelek CelluHit izdeluje priznano slovensko kozmetično podjetje Avium. Izdelek vsebuje naravne sestavine, ki pozitivno učinkujejo na zmanjšanje celulita ter obnavljanje kože.

POVEČANJE TEMPERATURE OB NANOSU

Delovanje sestavin boste ob nanosu boste takoj občutili. To unikatno delovanje dosega bistveno povečanje temperature takoj po nanosu, kar povečuje učinkovitost aktivnih sestavin izdelka CelluHit v povrhnjici (epidermis) v prvih minutah po nanosu.